Exact Globe, Exact Online of Synergy integreren met...?

Gegevens dubbel invoeren, apart bijhouden van Excel lijstjes, geprinte leveranciersprijslijsten op het bureau of systemen die niet met elkaar matchen... We komen dit vaak tegen. Dit soort situaties ontstaan vaak met de beste wil van de wereld, je wilt als eindgebruiker controle hebben op je data of je proces en zoekt naar de beste oplossing. Kan dat niet eenvoudiger of automatisch? Jazeker!

Lees meer »

Integreer Hubspot en Exact Globe of Synergy

Hubspot is al langer een van de grote spelers op het gebied van inbound marketing. Bij veel klanten zien we dat marketing voor wat betreft data op een eiland opereert. Er wordt gewerkt met Excel exports uit ERP systemen die gebruikt worden in marketing software als MailChimp of Hubspot. Dat kan anders en beter!

Lees meer »

SMS of WhatsApp reminder naar medewerkers of klanten sturen uit Exact?

We herkennen allemaal dat het handig is om herinnerd te worden aan een afspraak of een actie die je nog uit moet voeren. Of je wilt juist een ander herinneren aan een gemaakte afspraak. Via e-mail kan dat natuurlijk, maar die beland meestal op de grote hoop. SMS of WhatsApp berichten worden over het algemeen eerder gelezen wijst de praktijk uit. Met Orbis BPA Platform is het mogelijk uit Exact Globe of Synergy een WhatsApp of SMS bericht versturen naar klanten of medewerkers op basis van gegevens in de database. We hebben dit al op vele manieren toegepast bijvoorbeeld:

Lees meer »

Exact Globe krijgt in 2021 een nieuw jasje

In de loop van 2021 staat voor Exact Globe een belangrijke upgrade gepland. Op technologisch vlak is Exact Globe compleet vernieuwd. Tegelijkertijd biedt Exact je eenvoudig toegang tot de voor jou bekende functies. Zo kan jij blijven vertrouwen op de cijfers van Exact. Ook kun je op basis van de nieuwste technologie sneller van nieuwe innovaties profiteren. Een platform voor de toekomst.

Lees meer »