Exact Globe, Exact Online of Synergy integreren met...?

Gepubliceerd op 18 maart 2022 om 12:14

Gegevens dubbel invoeren, apart bijhouden van Excel lijstjes, geprinte leveranciersprijslijsten op het bureau of systemen die niet met elkaar matchen... We komen dit vaak tegen. Dit soort situaties ontstaan vaak met de beste wil van de wereld, je wilt als eindgebruiker controle hebben op je data of je proces en zoekt naar de beste oplossing. Kan dat niet eenvoudiger of automatisch? Jazeker!

Wij merken in de praktijk dat veel Exact gebruikers niet bewust zijn van de mogelijkheden van integreren van externe systemen met Exact Globe, Exact Online of Synergy en dus blijven doorwerken zoals ze gewend zijn.

In de afgelopen jaren hebben we een heel scala aan systemen met Exact geïntegreerd. Bekende software oplossingen zoals Hubspot, Planning.nl, Kardex Remstar of MailChimp. Maar ook systemen die klanten zelf gebouwd hebben van Access oplossingen, materieel beheer pakketten tot hele branche specifieke oplossingen of web portals. We gebruiken hiervoor de RPA software van Orbis die naadloze integratie met Exact Globe, Synergy of Exact Online mogelijk maakt.

Meer weten of uw systeem ook met Exact kant integreren of een demonstratie zien van de mogelijkheden? Neem contact op!