Exact Synergy Enterprise

De afgelopen jaren hebben we verschillende organisaties geholpen met Exact Synergy Enterprise. Met dit platform is nagenoeg elk bedrijfsproces te automatiseren.

Exact Synergy is het procestechnologie-platform waarmee je elk bedrijfsproces kunt ondersteunen.

 • Krachtige workflow module voor de meest uiteenlopende processen. Van service tot sales, van HR tot financieel.
 • Procesmanagement via middels signaleringen en alerts
 • Volledig geïntegreerde documentmanagement en archivering
 • Projectmanagement en -administratie
 • Volledige integratie met Exact Globe of andere financiële pakketten
 • Maakt samenwerken eenvoudiger

Eén systeem voor al je bedrijfsprocessen. Wie wil dat niet? Exact Synergy biedt die mogelijkheid, echter is de praktijk in veel bedrijven anders. Graag helpen wij u om met Exact Synergy uw doelen te behalen.

Exact Globe

Exact Globe is één van de meest gebruikte ERP systemen in Nederland waarmee u uw gehele bedrijfsadministratie gemakkelijk en eenvoudig kunt organiseren en structureren. Van uw financiële administratie, uw productieadministratie tot uw logistieke administratie.

Wilt u meer weten over het gebruik en de voordelen die Exact Globe u als bedrijf kan bieden of bent u op zoek naar stuurinformatie uit Exact Globe? We hebben Exact Globe op diverse manieren ingezet bij verschillende klanten. Daarnaast hebben we veel ervaring met het koppelen van Exact Globe aan andere systemen of portals. Graag komen we in contact met u om samen de mogelijkheden te ontdekken.

Integraties met BPA Platform

Veel organisaties werken met meerdere systemen, soms intern, maar steeds meer ook systemen van klanten en leveranciers. Het is een enorme kracht wanneer je software in huis hebt waarmee je deze koppelingen snel en eenvoudig kunt maken en onderhouden.

Wij gebruiken hiervoor BPA Platform van Orbis Software. Ook wel bekend als Orbis TaskCentre. Dit integratie platform koppelt op een eenvoudige wijze mensen, systemen en informatiestromen aan elkaar door processen te automatiseren, systemen te integreren en informatie te distribueren.

BPA Platform heeft heel veel standaard integraties met onder meer Exact Globe, Synergy, Visma, Hubspot, Mailchimp, Unit4, bol.com, Exact Online, Hubspot en nog veel meer systemen. Hierdoor is een koppeling zonder lange ontwikkeltrajecten in korte tijd te realiseren.

Wij laten u graag vanuit onze praktijkervaring zien wat de mogelijkheden zijn van BPA Platform.

Portals

Steeds vaker krijgen we de vraag om Exact te koppelen met portals, dat doen we vaak met het BPA Platform. Daarnaast hebben we de afgelopen jaren veel verschillende portals gebouwd of ingericht. Soms met behulp van een standaard portal product zoals Portal Platform van Orbis Software, maar we hebben ook verschillende portals zelf gebouwd die direct met Exact Globe of Exact Synergy zijn gekoppeld:

 • Uren en declaratie portal
 • Support portal
 • Klanten portal
 • Certificaten portal

Bent u op zoek naar portal? Wij zoeken samen met u naar de beste oplossing.

Dashboards & Reporting

We vinden het fantastisch om samen met onze klanten inzicht en overzicht te geven in cijfers en bedrijfsprocessen. Goede rapportages en dashboards zijn de kroon op de implementatie. Dat varieert van operationele rapportages om de periode afsluiting te versnellen tot financiële consolidatie rapportages.

We doen dat met met SQL Reporting Services en Power BI. Beide producten zijn naadloos met Exact te integreren.

Power BI is een business intelligence (BI) oplossing van Microsoft die de afgelopen jaren snel
marktaandeel heeft veroverd. Met Power BI kun je uit verschillende bronnen gegevens combineren
en daar op verschillende niveaus de inzichten die jij nodig hebt maken. Power BI werkt in de Cloud, is
razendsnel en is gemakkelijk te combineren met Excel. Je kunt werken met vooraf samengestelde
dashboards, maar ook zelf data analyseren. Die combinatie maakt het extra krachtig. Daarnaast
vraagt Power BI geen grote investering in licenties vanwege de aantrekkelijke prijsstelling.

Waar je met Power BI snel data analyseert, is SQL Reporting Services geschikter voor lijstwerk, PDF rapportages die je maandelijks wilt versturen of voor het maken van layouts. SQL Reporting Services is geïntegreerd met Exact Synergy en BPA Platform.

Wilt u weten welke oplossing het beste in uw situatie past, neem dan contact met ons op.

Second Opinion

Regelmatig worden we gebeld met de vraag of wij de inrichting van Exact Globe of Synergy tegen het licht willen houden. Misschien herkent u één van deze gedachten:

 • Is de inrichting van ons systeem wel goed afgestemd met onze processen?
 • Ik had verwacht dat we sneller stappen zouden maken, maar we zijn nu al maanden bezig zonder echte vooruitgang te boeken.
 • Ik vind ons systeem omslachtig werken, kan dat echt niet anders?
 • Ik heb niet het vertrouwen in ons systeem dat ik zou willen hebben
 • Ik heb onvoldoende inzicht en grip op onze processen en mijn bedrijfsvoering