Referenties

 

 

 

Dusseldorp ISM is actief in de wegenbouw, sloop en milieutechniek voor gemeentes, woningcorporaties, waterschappen, nutsbedrijven, ministeries, industrieën, projectontwikkelaars, het bedrijfsleven en de gezondheidszorg.

Exact Synergy ondersteunt het volledige administratieve proces voor de projecten: acquisitie, planning, uren registratie, project bewaking, inkoopfacturen, facturatie en financiële administratie. Vanaf 2012 zijn we betrokken bij de implementatie en is het systeem meegegroeid en uitgebreid.  

www.dusseldorp.nu

 

 

 

 

Slimstock is een internationale speler op het gebied van software voor voorraad optimalisatie en maakt al langer gebruik van Exact Synergy. Vanaf 2014 zijn we betrokken bij de vervolg implementatie van Synergy. De afgelopen jaren hebben we veel processen geautomatiseerd met behulp van Exact Synergy:

  • Project beheersing
  • Beheer en afhandeling van product verbeteringen
  • Uren registratie en facturatie
  • Onkosten declaratie
  • Support portal

www.slimstock.com

 

 

 

Advitronics Telecom is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in telecommunicatie en bereikbaarheid voor de medische sector door heel Nederland.

Exact Synergy is onder andere de spil in het web voor de afdeling service waar engineers klanten bezoeken en oplossingen op locatie installeren of optimaliseren.

De planning en uitvoering van deze werkzaamheden wordt door Exact Synergy ondersteund. Voor de engineers is een speciale app gemaakt met de software van Any2Info waarmee engineers via laptop, tablet of telefoon hun service opdrachten kunnen afhandelen. De informatie uit de app wordt direct in Exact Synergy workflows verwerkt voor de verdere controle en financiële afhandeling.

www.advitronics.nl